.: Igor

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Du är killen som älskar sol, som går din egen väg och föredrar att sitta att gosa än att leka med andra.

Du har aldrig behövt känna dig ensam, vi har alltid funnits för dig och du har givit oss allt.

Nu har du blivit en ängel och får träffa andra bullar, vi ses min kära Igor 2005-2012.

 

 

 

 

 

 

 

Igor va namnet och det var ingen tvekan om vad han skulle heta han ser ut som en Igor. Han är född Novocastrian Heatseeker

Igor är född 18/2 2005 hos Kenneln Novocastrian Nicholas Leete. Han var en ensam hane i kullen av fyra syskon. Det var en brindle tik och två vita tikar och Igor som är en brindle. Mamman Spice är en vacker bullterrier liksom hans far som jag inte ännu haft äran att få träffa bara sett på bild. 

Saker som kommit i Igors väg sen han kom till oss:

2005

Internetsladden, en bit av terrariet, Fjärrkontroller,  headset till datorn, Sandras klacksko, sonens sko, fiskespö, soffan (inte hela bara smakade), sin egen sovmadrass, Internetsladden till Playstation, handkontroll till Gamecube, ögonen på nallen, pumpen till terrariet, stoppningen i soffan, ett Giorgio Armani örhänge, 2 lampor på granen, sonens glasögon, 2 st hörlurar till barnens MP3-spelare, en hel glasspinne.

2006

1 st hörlurar till datorn, sladden till sorroundhögtalare, delar av lite olika gosedjur, delar av sonens bäddmadrass, lite tugg på korgsoffan, lite tugg på skostället.

Jag skall på peka att vi är väldigt försiktiga med var vi lägger grejerna men han är också påhittig.

2007

Ätandet har minskat, det har bara gått lite skosnören och pluppar på jackor, en av krabbarnas skor blev drabbad.

2008

Nova slukade ett helt äpple som vi fick försöka få ut, Igor käkade skosnören igen, pluppar till en av grabbarnas kompisars jacka, annars ett ganska mumsfritt år.

2009

Igor och Nova hade dragkamp med mattes cd-rom kabel.

 
  

Igor 5½ månad

Igor 1 1/2 år

 

 


.: Nova


Nova född 2004-08-31 Bodils Madam Hooch. Hon kom till oss sommaren 2007. Kullsyskon Bodils Severus Snape (hane),Bodils Albus Dumbledore (hane), Bodils Professor Sprout (tik), Bodils Professor Mcgonagall (tik). Nova fick en kull valpar 6/3 2008, det blev 8 valpar. Idag lever bara en av dem.

 

 

 

 

© Copyright Marita L 2006-2012

Website templates